Despre Noi

La Smartwax® consideram ca oamenii inteligenti merita produse inteligente. Am reusit sa creem o noua generatie de produse profesionale de detailing auto care sa ofere rezultate, sa fie usor de utilizat, sa fie eficiente, sa arate si sa miroasa bine, sa curete, sa protejeze, sa prelungeasca si sa scoata in evidenta aspectul masinii Dumneavoastra sau de ce nu chiar al motocicletei, rulotei, camionului, barcii.

Prezente in peste 37 de tari, produsele Smartwax® au castigat numeroase premii (global awards) si mentiuni la Saloane Auto Internationale, pentru performanta, design si inovatie, Smartwax® oferind pentru prima data in piata de profil ambalajul "airless" in 2006. Cu Smartwax® produsul se consuma pana la ultima picatura.

De ce Smartwax®?
Pentru a vedea zambetul pe fata Dumneavoastra atunci cand mergeti pe sosea intr-o masina clasica ce inca straluceste ca noua, pentru a reda stralucirea unui autoturism vechi de 10 ani, pentru a vedea cum se reflecta soarele in automobilul proaspat ceruit, pentru a simti miros de piele noua in masina si pentru a reda stralucire cauciucurilor si jantelor de care aveti atat de multa grija.
Smartwax® The one-stop auto detailing brand solution
Made in California, U.S.A.


Steaguri

Creat de TEN.ro [ Web design si dezvoltare web ]